213 0439670
9:00 με 18:00 Δευτέρα εώς Παρασκευή

kidcity.gr | Τρόποι Αποστολής

Αποστέλλουμε τα προϊόντα σε όλη την Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό

Μπορείς να παραλάβεις την παραγγελία σου σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας επιθυμείς μέσω των ταχυμεταφορών (courier) που συνεργαζόμαστε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να δηλώσεις την ακριβή διεύθυνση αποστολής κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σου. Για εμάς δεν υπάρχουν δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχές. Όλες οι περιοχές της Ελλάδας εξυπηρετούνται χωρίς έξτρα κόστος.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται από το kidcity.gr καθημερινά (εκτός από Σαββατοκύριακα & αργίες) με 2 τρόπους:


  • Με Ταχυμεταφορά - Courier (1-2 ημέρες) Τα έξοδα αποστολής με ταχυμεταφορά είναι 2,99 € για όλη την Ελλάδα.


  • Με πρακτορείο μεταφορών (2-3 ημέρες και παράδοση στον χώρο σας)


Όταν ο όγκος των προιόντων υπερβαίνει το όριο των υπηρεσιών ταχυμεταφοράς τα προιόντα αποστέλλονται με ειδική μεταφορική εταιρία. Σε αυτήν την περίπτωση θα υπάρξει τηλεφωνική ενημέρωση από το τμήμα πωλήσεων.

Με την άφιξη της παραγγελίας σας στο κατάστημα ταχυμεταφορών της περιοχής σας, θα λάβετε SMS στο κινητό σας με τα στοιχεία του καταστήματος όπου βρίσκεται η παραγγελία σας.

*Αν για οποιονδήποτε λόγο επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας οι ίδιοι από το κατάστημα ταχυμεταφορών και όχι να έρθει η παραγγελία σας στο χώρο σας τότε, μπορείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας να δηλώσετε "Παραλαβή από το κατάστημα της courier". Στην περίπτωση αυτή η παραγγελία σας θα σταλεί και θα παραμείνει στο κοντινότερο κατάστημα ταχυμεταφορών για να την παραλάβετε οι ίδιοι.

Για παραγγελίες αξίας άνω του ποσού των 59 ευρώ δεν υπάρχει χρέωση μεταφορικών.

Μπορείτε επίσης να παραλάβετε την παραγγελία σας είτε από την έδρα της εταιρίας μας στην οδό Καλυψούς 110-114, Καλλιθέα, ΤΚ 17676 είτε από το υποκατάστημα μας στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 120, Ελευσίνα, ΤΚ 19200. Στο ενδεχόμενο αυτό θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά από το τμήμα πωλήσεων της εταιρίας μας μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη.


Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση επικοινωνήστε μαζί μας

Με εκτίμηση,

Η ομάδα πωλήσεων του kidcity.gr